Des de Lligam i amb el suport del Centre de Salut de l’avinguda Albaida, ens alegra comunicar-vos que hem en marxa a Ontinyent, el GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA.
És un projecte que teníem pensat ja fa molt de temps i que ara, per fi, surt a la llum. Som un grup de mares que hem fet lactància materna prolongada, que hem gaudit de l’experiència i que sabem que no és fàcil alletar en una societat plena de prejudicis i en la que no es confia en la capacitat de la dona per alimentar i nodrir als nostres fills i filles amb la nostra llet i el nostre saber fer. Per això obrim aquest espai d’encontre on puguem compartir experiències, preocupacions, alegries i satisfaccions, i on ens recolçem de mare a mare per a que arribe a ser un temps de plenitud com és EL TEMPS DE LA LACTÀNCIA MATERNA.

   Comencem el divendres 8 d’octubre, en plena setmana mundial de la Lactància Materna. A partir d’ara cada divendres, de 10 a 12h ens podreu trobar al Centre de Salut de l’avinguda Albaida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *