Sophie Courgeon, coautora amb Carmen Posada de “A la sombra de Lilith” i de “Un veneno llamado amor” estarà aquest divendres dia 15 d’octubre a Ontinyent per a oferir la xerrada titulada “Dones: un passat silenciat”. Serà a les 20h a la sala de conferències de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.


L’autora francesa explicarà qui era la Lilith, que segons la tradició jueva va se la primera dona d’Adam, la qual acabà anant-se’n del paradís perquè no va voler sotmetre’s a les imposicions d’Adam. Tot i que els poders fàctics s’han entestat a fer-nos a totes filles de la sotmesa Eva, les hereves de Lilith han estat presents a la història, encara que no oficialment.

La xerrada està organitzada per Lligam, amb la col·laboració del Col·lectiu de Dones Malva i l’Associació Veïnal del Barri


Courgeon té una llarga trajectòria professional tant com a escriptora com a traductora. Ha participat a l’elaboració del “Mini Diccionario Español-Francés” de l’editorial La Galera,  i de la “Guía de conversación Larousse” per a viatgers francófons. Actualment és funcionària del Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación, on treballa com a traductora i intèrpret.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *