En el marc de les quartes Jornades Internacionals d’Educació i Criança del a Serrada, que es poden gaudir a Ontinyent gràcies a Lligam, este dissabte 5 de febrer tindrà lloc la confererència “Abordatge emocional des de la psicomotricitat relacional”, a càrrec d’Arantxa Irastorza, que és llicenciada en Ciències de l’Educación (Pedagogía) i s’ha especialitat en psicomotricitat relacional.

La seu presencial a Ontinyent és, tant per a esta xerrada com per a totes les previstes, al Centre Cultural Caixa Ontinyent (c/ Major) a les 11:15h. En cada sessió es projecta la ponència i a continuació es proposa un debat sobre la conferència. A més, al llarg dels 7 dies posteriors a la sessió, els ponents contestaran les preguntes i comentaris plantejats a través de la web http://laserrada.org/jornadas/

Per al dissabte dia 12 hi ha programada la conferència “Orígens i prevenció de la violència”  a càrrec de Maite Sánchez Pinuaga, psicóloga, orgonterapeuta i membre de l’Scuola Europea di Orgonoterapia, a més de fundadora de la Escuela Española de Terapia Reichiana. Trobareu més informació sobre la ponent a la seua web

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *