Sense dubte, l’alimentació infantil és un tema que no interessa sols als metges i personal sanitari, sinó també a la societat en el seu conjunt. Problemes com, per exemple, l’augment de l’obesitat infantil han aconseguit que ens preocupem una mica més per la manera com es nodreixen, com ensenyem a nodrir-se, els més menuts i les repercussions que tenen les dietes hipercalòriques, l’arraconament de la dieta mediterrània o l’escassa activitat física i el sedentarisme. Aquests problemes de nutrició poden evitar-se seguint una sèrie de recomanacions des del naixement. Un aprenentatge llarg, però necessari.

De tot això se’n parlarà este divendres 4 de febrer al Casal Jaume I d’Ontinyent a partir de les 18h, de la mà de Sofia Bofill, metgessa pediatra d’atenció primària de “La Fàbrica” .d’Alcoi. L’acte compta amb la col·labració de Lligam, entre altres entitats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *