Aquest dissabte 21 parlarem sobre com els nostres fills aprenen de nosaltres i com veiem reflectides les nostres actituds en moltes de les seues accions. Per a aquesta ocasió veurem un debat entre tres professionals on a partir de la qüestió de la “Criança amb Apego” es plantegen aspectes de la criança en un període tan important com son els 3 primers anys de vida dels nostres fills i com fer-ho des del respecte i la empatia. Serà aquest dissabte a Ca La Mera (c/Joan Belda Pastor núm 10). Sant Rafel en horari de 10:30 a 12:30h.

El primer “Espai de Criança” va ser el dissabte 7 de juny i en el seu transcurs vam compartir algunes qüestions respecte a la Lactància Materna, des d’aspectes teòrics, fins a les experiències pròpies que de vegades confirmen la teoria i de vegades no tenen res a veure. Vam debatre com de difícil és de vegades crear un entorn que ens done suport en aquesta etapa i com trobar la manera de compartir amb la parella les bases de la criança del nostre fill que ens afecten en el dia a dia. I també vam riure amb situacions que des de fora poden semblar horroroses però que quan estem gaudint de la lactància i les vivim des de l’humor, cobren un valor afegit. Després d’aquests dos dissabtes de juny, l’Espai de Criança continuarà el 5 i 19 de juliol de 2014.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *