Dimecres passat 26 d’abril va tenir lloc la xarrada per als alumnes d’auxiliar d’infermeria de l’Institut Jaume I d’Ontinyent, van assistir alumnes i professors implicats, interessats i respectuosos amb la lactància.
 
La xarrada va ser un èxit segons em van dir els profesors perquè els alumnes no paraven de prendre notes i a més reien amb els mites i l’evolució de la lactància a través de la història, m’han cridat perquè repetisca una altra vegada el  dilluns 8 maig a les 18.30 h, va durar una hora i escaig i se’ls va quedar curta. 
 
Els vaig parlar de la hipogalàctia vertadera, la lactància en temps actuals, riscos de la llet de fórmula , el seu important paper a nivell emocional i de detectar possibles complicacions en l’evolució de la lactància en el mitjà hospitalari com a futurs sanitaris, aconsellar a les mares a l’alta hospitalària els grups de suport, d’Ontinyent i Albaida i finalment bancs de llet protocols i actuació.
 
Gràcies a les persones que van fer possible la meua participació en la formació professional dels alumnes en un tema tan important com a apassionant, que és la lactància materna.
 
Marta Mora

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *